FRONT ROW EXHIBITIONS

MÄSSOR. UTSÄLLNINGAR. EVENT.
SEDAN 1978
HÄNG MED OSS PÅ
peo@frontrowex.se
+46 705 92 00 77
c

3 Sätt Gruppträning Kan Göra Dig till en Bättre Entreprenör

Gruppträning Tough Viking 23 April 2016 19

3 Sätt Gruppträning Kan Göra Dig till en Bättre Entreprenör


Träning är bra för vår hälsa och ditt och företagets välmående går hand i hand.

Men hur motiverar du dig till att avsätta tid när det känns som dygnets timmar inte räcker till? Du ska inte behöva addera ytterligare en punkt på din To-Do lista. Ett sätt kan helt enkelt vara att ändra dina träningsvanor! Här ger vi dig 3 anledningar till att byta ut gymmet mot en timmas gruppträning, och varför det gör dig till en bättre entreprenör.

1. Bryt ner din barriär och möt dina framtida kunder

Spinning, Bodypump, Crosstraining – i gruppträning vet du aldrig vem du delar en svettig high five med! Eller vad några ord ni byter med varandra före, under, eller efter passet kan leda till?

2. Boosta ditt självförtroende

Boosten av att ha vågat testa en ny klass gör att du känner stolthet över dig själv! Att ha klarat av en fysisk utmaning ger dig också mer självförtroende att tackla svårare uppgifter som entreprenör.

3. Släpp kontrollen

Vi vågar påstå att de flesta av oss egen företagare är kontrollfreak. Och att tro att du måste göra allting själv gör att du utsätter dig för onödig stress. En gruppträningsklass med övningar som kräver samarbete och tillit är ett bra sätt att träna på att släppa kontrollen.

Våra topp 3 grupptränings klasser på SATS just nu

1. Transformer

2. Yoga

3. Bodypump

Se SATS hela utbud av gruppträning och hitta ditt närmaste center här →