FRONT ROW EXHIBITIONS

MÄSSMONTRAR. MONTERSERVICE. EVENT.
SEDAN 1978
HÄNG MED OSS PÅ
info@frontrowex.se
+46 705 92 00 77
Front Row Exhibitions Kontakta Oss

Gapwaves – Mobile World Congress 2019

Mindre monter Gapwaves Mobile World Congress Barcelona 2018 Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com

Gapwaves – Mobile World Congress 2019


Din monter behöver inte vara störst för att locka många besökare

Det bevisade Gapwaves med sin framgångsrika monter under Mobile World Congress 2018 och 2019 i Barcelona – världens största sammankomst för mobilindustrin. Vill du också göra ett stort intryck med en mindre monter? Läs våra 7 tips.

MWC 2019 Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com

1. Våga vara mjuk i en hård miljö

Bara för att mässan representerar en “hård” bransch behöver inte din monter vara det – tvärtom. Tack vare annorlunda färgval med vepor i lila och accenter i rött, stack Gapwaves ut från sina montergrannar. Vilka färger har ditt företag?

Tips! Vill du använda en speciell möbel men som inte har rätt färg? Vi kan hjälpa dig! För Gapwaves lackade vi Ikea pallarna röda för att hämta upp den röda färgen i veporna.

2. Behagligt ljus

Med T3 Wandlite lysrör som har ett 360° LED-ljus, får du en snygg ljusbild och en behaglig belysning att vistas i. I år (2019) valde Gapwaves att uppdatera montern med ljustross och spotlights som gjorde att bildveporna med deras produkter och budskap framhävdes ännu bättre.

Mindre monter MWC 2019 Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com

3. Golv

“Ljus och fräsch!” så beskrev Kristofer Forsell, account manager på Gapwaves årets monter, mycket tack vare det upphöjda golvet i ljus ekparkett. En uppgradering som gjorde att montern inte bara upplevdes ljusare, men också mer inbjudande. Visst blev det stor skillnad?! Förstora gärna bilden genom att klicka på den.

4. Skapa rumskänsla

En stor mässa innebär mycket promenerande. Så en loungehörna med soffa, bord och sittpuffar uppskattas alltid av dina besökare. Växtlådor ger en snygg inramning och får din monter att kännas ombonad.

MWC 2019 Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com

5. LED-ståbord

Till årets mässa blev våra LED-podier till ståbord där Gapwaves visade sina produkter – snacka om eye-catcher! De skapade en naturlig plats att mingla runt tillsammans med kunder och besökare, hela tiden med produkten i fokus.

Mindre monter MWC 2019 Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com

Genom att placera ståborden längs med monterytans kant fick Gapwaves många förbipasserande mässbesökare att nyfiket samlas runt dem, vilket i sin tur lockade ännu fler som undrade vad det var för spännande som hände här. Och vet du vad? Du kan också hyra dessa av oss och skapa samma effekt i din monter!

6. T3 Systems

Med T3 Systems får du ett portabelt montersystem som ger dig oändliga möjligheter att skräddarsy en lösning just för dig.

7. Miljö- och kostnadsvänligt

Till skillnad från de flesta montrar på Mobile World Congress där i princip hela montern slängs, kan du med T3 Systems återanvända allt. Du är både snäll mot miljön och sparar på kostnaderna. Win-win!

Mindre Monter Gapwaves MWC Barcelona 2018 Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com

Hur skulle din unika T3 Systems monterlösning kunna se ut? Kontakta oss här så kan vi hjälpa dig med idéer och inspiration!