FRONT ROW EXHIBITIONS

MÄSSMONTRAR. MONTERSERVICE. EVENT.
SEDAN 1978
HÄNG MED OSS PÅ
info@frontrowex.se
+46 705 92 00 77
Front Row Exhibitions Kontakta Oss

ATOY SWEDEN – AUTOMÄSSAN 2023

Kund:

Atoy Sweden

Mässa:

Automässan 2023

Monteryta:

320 m2

Category:
Date:

ATOY SWEDEN

Vad behöver jag egentligen i min monter? Bra fråga. Här inspireras vi av Atoy Sweden och ger dig 5 konkreta bra-att-ha tips utifrån deras monter på Automässan 2023.

1. Vem ställer ut här?

Gör det enkelt för mässbesökarna att hitta dig, så placera din logga med omsorg. För Atoy på Automässan klädde vi ljustrossen i vepor som löpte längs med monterytan. Snyggt och effektfullt från alla vinklar. Har du ingen tross? Då är takmobil, som hos Prototal, ett snyggt alternativ.

2. Har du skelett i garderoben?

Förhoppningsvis inte. Men kanske jackor, väskor och förbrukningsmaterial till mässan? Då är det skönt att ha en garderob i montern som går att låsa, så att du kan känna dig trygg med att det inget hamnar i fel händer.

3. Bardisk

Kaffe och kakor eller en öl och räkmacka? Oavsett vad du väljer att bjuda på är bardisken A och O. För Atoy på Automässan byggde vi baren som en köksö. “Men om jag inte har plats med en köksö i min monter?” Då är LED-bardisken något för dig!

4. Ståbord

Ha gärna ett par mingel/demoytor (om plats finns), så att ni kan sprida ut er i montern och ta hand om flera kunder samtidigt.

5. Aktivitetsytor

“Hur får jag en bra första kontakt med en potentiell kund?” Få den att göra att något! Som Atoy på Automässan; hyr nattduellen och låt dina monterbesökare utmana dig med chans att vinna fina priser. En perfekt isbrytare som lockar till många skratt – och affärer.

“Jag vill veta mer om LED-baren och nattduellen.” Vad kul! Klicka på knappen nedan så kommer du direkt till vår hyrsida.