FRONT ROW EXHIBITIONS

MÄSSMONTRAR. MONTERSERVICE. EVENT.
SEDAN 1978
HÄNG MED OSS PÅ
info@frontrowex.se
+46 705 92 00 77
Front Row Exhibitions Kontakta Oss

SKF – Underhållsmässan 2020

Kund:

SKF Sverige

Mässa:

Underhållsmässan

Monteryta:

98 m2

Category:
Date:

SKF SVERIGE

Syns du inte finns du inte – och en bild säger mer än tusen ord! De tog SKF Sverige fasta på med en 7 x 8 m hög bildvägg i deras 98 m² stora monter på Underhållsmässan 2020.

Bakom väggen döljer sig två låsbara förråd, perfekt för förvaring av era värdesaker och mässmaterial. För att skapa en snygg inramning har tre stycken LED-barer placerats framför. Tips! Gör som SKF och hyr in en riktig espressomaskin + barista, och bjud dina kunder på mässans godaste kaffe! Finns det ett bättre sätt att starta ett samtal?

Hyra Nattduellen Front Row Exhibitions Göteborg SKF Underhållsmässan 2020

Tja, ett annat bra sätt är att utmana dina kunder i nattduellen. Ja du läste rätt! Det berömda spelet från Mästarnas Mästare. En aktivitet i din monter är den perfekta isbrytaren och lockar till många skratt. Och ett gott skratt förlänger inte bara livet – det förlänger även relationen med dina kunder!

För mer monterinspiration, spana också in SKF Sverige på Underhållsmässan 2018. Och undrar du över något du just läst eller ser på bilderna? Hör gärna av dig till oss på knappen nedan.