FRONT ROW EXHIBITIONS

MÄSSMONTRAR. MONTERSERVICE. EVENT.
SEDAN 1978
HÄNG MED OSS PÅ
info@frontrowex.se
+46 705 92 00 77
Front Row Exhibitions Kontakta Oss

Zimmer Biomet – NOF Oslo 2017

Kund:

Zimmer Biomet

Event:

Norska Ortopediska Föreningens Årsmöte

Monteryta:

46 m2

Category:
Date:

ZIMMER BIOMET 

Peo Lagerqvist svarar på 5 frågor som visar på hur du snyggt och enkelt kan exponera dig på en liten monteryta med T3 System. Inspirerade av Zimmer Biomet’s 46 m² stora monter på Norska Ortopediska Föreningens årsmöte 2017.

1. Hur stor är montern?

46 m² (4 m x 11,5 m)

2. Vad är det för typ av väggar och belysning?

Väggarna är byggda med T3 Frame och belysningen är T3 Wandlite som är ett 360° LED ljus.

3. Vad är fördelarna med T3 Systems?

Det som T3 System har utvecklat är ett smart och flexibelt montersystem som är enkelt att montera och tar väldigt lite plats att transportera.

4. Varför är montern utformad på det här sättet?

Zimmer Biomet ville ha en öppen lösning, då testade vi om T3 Wandlite skulle räcka för att skapa en snygg ljussättning i hela montern. Det fungerade perfekt!

T3 Systems fjäderlätta ljuskonstruktion ger en otroligt läcker ljusbild som gjorde att deras monter stack ut och fick besökarna att stanna till. Precis det du vill utställare!

5. Vad gör att produkterna framhävs på bästa sätt?

Förutom de effektfulla bilderna på ljusväggen så exponerade Zimmer Biomet sina fysiska produkter på LED-podier med olika höjd. Här kan du läsa mer och se fler bilder på LED-podierna.

För mer T3 Systems, spana in Gapwaves på Mobile World Congress. Och undrar du över något du just läst? Hör gärna av dig till oss på knappen nedan.