FRONT ROW EXHIBITIONS

MÄSSMONTRAR. MONTERSERVICE. EVENT.
SEDAN 1978
HÄNG MED OSS PÅ
peo@frontrowex.se
+46 705 92 00 77
Front Row Exhibitions Kontakta Oss
Image Alt

Starta här

Hur skulle det kännas att sitta

Front Row?

Inga projekt eller kunder är för stora, för små, eller för konstiga för oss. Våra ideér föds och utvecklas tack vare ett samarbete mellan människor som älskar sitt arbete varje dag och som visar engagemang, passion, och fantasi.

Jag som är ansvarig för Front Row Exhibitions heter Peo Lagerqvist och har arbetat med mässor, utställningar, och event sedan 1978. De här åren har gett mig stor erfarenhet och framfört allt viktiga kontakter i branschen, vilket är en enorm tillgång för dig som kund.

Hur fungerar en mässa? Vad ska jag tänka på som utställare? Med över 40 år i branschen och kunskap från mässor och event runt om i världen, kan vi coacha dig genom de viktigaste sakerna du behöver veta, allt det där du inte tänker på själv – de små detaljerna som gör att du som utställare kommer att göra succé och nå framgång.


Varje företag har sin unika stil. Vilken är din?

Vår

vision

Är att få dig som kund att se större möjligheter och potential med ditt varumärke. I vår alltmer digitala värld är det personliga mötet viktigare än någonsin, det märks inte minst då mässbranschen fortsätter att öka enormt. Efter många år på mässor runt om i världen har vi lärt oss vad som krävs för att bygga en monter och genomföra ett event som får dig att synas på bästa sätt.

Med världen som

Inspiration

För att utvecklas och hålla koll på trenderna är resandet en viktig del i vårt arbete. Det finns massor att lära bara genom att titta på andra företag och iaktta människor vare sig det är på en mässa, flygplats, i en butik, eller helt enkelt på gatan. Allt eftersom världen förändras, förändras också människors beteenden och den inspirationen vill vi förmedla till dig som kund.

Street Style Jil Sander Milano Fashion Week 2016 September Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com
Milano

Milano Fashion Week

Florens

Pitti Uomo Herrmodemässa

Milano

Milano Fashion Week

Florens

Pitti Uomo Herrmodemässa

Modeveckan NYFW Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com
New York

New York Fashion Week

Florens

Pitti Uomo Herrmodemässa

5
TRÄNINGSDAGAR PER VECKA
7
TACKSAMHETSSTUNDER PER VECKA
7
PODDAR VI LYSSNAR PÅ
41
ÅR I MÄSSBRANSCHEN