FRONT ROW EXHIBITIONS

MÄSSMONTRAR. MONTERSERVICE. EVENT.
SEDAN 1978
HÄNG MED OSS PÅ
peo@frontrowex.se
+46 705 92 00 77
Front Row Exhibitions Kontakta Oss
Image Alt

Starta här

Hur skulle det kännas att sitta

Front Row?

Inga projekt eller kunder är för stora, för små, eller för konstiga för oss. Våra ideér föds och utvecklas tack vare ett samarbete mellan människor som älskar sitt arbete varje dag och som visar engagemang, passion, och fantasi.

Jag som är ansvarig för Front Row Exhibitions heter Peo Lagerqvist och har arbetat med mässor, utställningar, och event sedan 1978. De här åren har gett mig stor erfarenhet och framfört allt viktiga kontakter i branschen, vilket är en enorm tillgång för dig som kund.

Hur fungerar en mässa? Vad ska jag tänka på som utställare? Med över 40 år i branschen och kunskap från mässor och event runt om i världen, kan vi coacha dig genom de viktigaste sakerna du behöver veta, allt det där du inte tänker på själv – de små detaljerna som gör att du som utställare kommer att göra succé och nå framgång.


Varje företag har sin unika stil. Vilken är din?

Projektledning

Är det första gången du ska delta på en mässa kan det vara utmanande att ta på sig hela projektet själv. Då är det skönt att ha ett team med stor erfarenhet och ett brett nätverk som kan hjälpa dig.

Det första steget i vår process är att lära känna dig, ditt företag och ditt varumärke, och diskutera den mässa du ska delta på. Vi pratar om dina önskemål och krav på din mässmonter, samt allmänna budgetparametrar.

Därefter guidar vi dig till lämpliga produkter och material, så att vi tillsammans kan fatta smarta beslut som stämmer överens med de upplevelser och känslor du vill ha under ditt mässdeltagande.

Är du en erfaren utställare? Då kanske du bara letar efter en pålitlig partner som säkerställer dina mål och förväntningar. Service står alltid högst på vår lista och vi hjälper dig hela vägen så att du kan fatta rätt beslut för ditt varumärke.

Ritning & Skisser

Mässmontrar är mer än en checklista över demostationer, väggar, möbler och andra funktioner.

Som utställare på mässan ser du ju möjligheter att träffa potentiella kunder, stärka existerande relationer eller introducera en ny produkt!

Därför vill vi skapa en perfekt mässmonter för dig utan några begränsningar, och ser fram emot att skissa utifrån de önskemål och drömmar du har. Givetvis kan vi arbeta utifrån ritningar du själv tagit fram.

Tillverkning

Med ett brett nätverk av samarbetspartners kan vi producera och konstruera kreativa lösningar utifrån dina behov.

Genomförande

Vi vill att du ska känna dig trygg med att din mässmonter ser ut som du föreställt dig och att du får den hjälp du behöver.

Med god service och glatt humör kommer våra duktiga monterbyggare se till att allt är på plats och skinande rent.

Hyr av oss

Behöver du diskar, podier, ståbord, teknik, belysning m.m? Gör det enkelt för dig själv genom att hyra av oss istället för att köpa.

Cloche Front Row Exhibitions

Vår

vision

Är att få dig som kund att se större möjligheter och potential med ditt varumärke. I vår alltmer digitala värld är det personliga mötet viktigare än någonsin, det märks inte minst då mässbranschen fortsätter att öka enormt. Efter många år på mässor runt om i världen har vi lärt oss vad som krävs för att bygga en monter och genomföra ett event som får dig att synas på bästa sätt.

Med världen som

Inspiration

För att utvecklas och hålla koll på trenderna är resandet en viktig del i vårt arbete. Det finns massor att lära bara genom att titta på andra företag och iaktta människor vare sig det är på en mässa, flygplats, i en butik, eller helt enkelt på gatan. Allt eftersom världen förändras, förändras också människors beteenden och den inspirationen vill vi förmedla till dig som kund.

Street Style Jil Sander Milano Fashion Week 2016 September Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com
Milano

Milano Fashion Week

Florens

Pitti Uomo Herrmodemässa

Milano

Milano Fashion Week

Florens

Pitti Uomo Herrmodemässa

Modeveckan NYFW Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com
New York

New York Fashion Week

Florens

Pitti Uomo Herrmodemässa

5
TRÄNINGSDAGAR PER VECKA
7
TACKSAMHETSSTUNDER PER VECKA
7
PODDAR VI LYSSNAR PÅ
41
ÅR I MÄSSBRANSCHEN