FRONT ROW EXHIBITIONS

MÄSSMONTRAR. MONTERSERVICE. EVENT.
SEDAN 1978
HÄNG MED OSS PÅ
info@frontrowex.se
+46 705 92 00 77
Front Row Exhibitions Kontakta Oss
Image Alt

Om oss

Välkommen till

Front Row familjen

Inga projekt eller kunder är för stora, för små, eller för konstiga för oss. Våra ideér föds och utvecklas tack vare ett samarbete mellan människor som älskar sitt arbete och gör det med engagemang, passion, och fantasi.

Jag som är ansvarig för Front Row Exhibitions heter Peo Lagerqvist och har arbetat med mässor, utställningar och event sedan 1978. Över 40 år av värdefull erfarenhet och framfört allt viktiga kontakter i branschen, vilket är en enorm tillgång för dig som kund.

Hur fungerar en mässa? Vad ska jag tänka på som utställare? Med gedigen erfarenhet och kunskap från mässor runt om i världen, kan vi coacha dig genom de viktigaste sakerna du behöver veta – allt det där du inte tänker på själv. De små detaljerna som gör att du som utställare kommer att göra succé och nå framgång.


Varje företag har sin unika stil. Vilken är din?

Projektledning

Är det första gången du ska delta på en mässa kan det vara utmanande att ta på sig hela projektet själv. Då är det skönt att ha ett team med stor erfarenhet och ett brett nätverk som kan hjälpa dig.

Vårt första steg tillsammans är att lära känna dig, ditt företag och ditt varumärke, samt diskutera den mässa du ska delta på. Vi pratar om dina önskemål och krav på din mässmonter, samt allmänna budgetparametrar.

Därefter ger vi dig förslag på lämpliga produkter och material, så att vi tillsammans kan fatta smarta beslut som stämmer överens med de upplevelser och känslor du vill ha under ditt mässdeltagande.

Är du en erfaren utställare? Då kanske du bara letar efter en pålitlig partner som uppfyller dina mål och förväntningar. Att ge dig bästa servicen står alltid högst på vår lista, och vi hjälper dig hela vägen så att du känner dig trygg med att du fattar rätt beslut.

Ritning & Skisser

Mässmontrar är mer än en checklista över demostationer, väggar, möbler och andra funktioner.

Som utställare på mässan ser du ju möjligheter att träffa potentiella kunder, stärka existerande relationer eller introducera en ny produkt!

Därför vill vi skapa den perfekta mässmontern för just dig utan några begränsningar, och ser fram emot att skissa utifrån de önskemål och drömmar du har. Givetvis kan vi arbeta utifrån ritningar du själv tagit fram.

Tillverkning

Efter över 40 år i branschen har vi ett brett nätverk av samarbetspartners, vilket för dig innebär att vi kan producera i princip vad som helst utifrån dina behov.

Genomförande

Vi vill att du ska känna dig trygg med att din mässmonter ser ut som du föreställt dig och att du får den hjälp du behöver.

Du kan lita på att våra duktiga monterbyggare är rena och fräscha, ger dig bästa servicen, och ser till att allt är på plats och skinande rent. Alltid med ett glatt humör!

Hyr av oss

Behöver du diskar, podier, ståbord, teknik, belysning m.m? Gör det enkelt för dig själv genom att hyra av oss istället för att köpa.

Cloche Front Row Exhibitions

Driv-

kraften

Är att få dig som kund att se större möjligheter och potential med ditt varumärke. I vår alltmer digitala värld är det personliga mötet viktigare än någonsin. Det märks inte minst i mässbranschen som fortsätter att växa stadigt. Efter många år på mässor runt om i världen har vi lärt oss vad som krävs för att bygga en monter och genomföra ett event som får dig att synas på bästa sätt.

Med världen som

Inspiration

För att utvecklas och hålla koll på trenderna är resandet en viktig del i vårt arbete. Det finns massor att lära bara genom att titta på andra företag och iaktta människor vare sig det är på en mässa, flygplats, i en butik, eller helt enkelt på gatan. Allt eftersom världen förändras, förändras också människors beteenden och den inspirationen vill vi förmedla till dig som kund.

Street Style Jil Sander Milano Fashion Week 2016 September Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com
Milano

Milano Fashion Week

Florens

Pitti Uomo Herrmodemässa

Milano

Milano Fashion Week

Florens

Pitti Uomo Herrmodemässa

Modeveckan NYFW Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com
New York

New York Fashion Week

Florens

Pitti Uomo Herrmodemässa

3
MORGONPIGGA
1
SPELAR GITARR
2
PRATAR ITALIENSKA
2
SPELAR TENNIS