FRONT ROW EXHIBITIONS

MÄSSMONTRAR. MONTERSERVICE. EVENT.
SEDAN 1978
HÄNG MED OSS PÅ
info@frontrowex.se
+46 705 92 00 77
Front Row Exhibitions Kontakta Oss
Mässmonter och Mässmontrar Front Row Exhibitions Pitti Uomo Florence Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com

Lär känna oss

Hej!

Vad kul att du hittat till oss. Vi är Front Row Exhibitions, ett familjeföretag specialiserade på mässor för det lilla och det stora internationella företaget.

Jag som skriver till dig heter Peo Lagerqvist och har arbetat med mässor sedan 1978. För dig innebär det att du får 40 år av värdefull kunskap och ett stort, tryggt kontaktnät av mässproffs att luta dig mot.

Vi kommer alltid rena och fräscha och tar hand om din monter med helhjärtat engagemang från start till mål!

Hur skulle det kännas att ha en mässpartner med härlig energi och lång erfarenhet? Som kan bygga din monter och coacha dig genom alla utmaningar du nu står inför? Scrolla vidare och läs hur vi steg-för-steg hjälper dig att nå dina mässmål.

Kunderna

säger

Att arbeta med Front Row ger oss mycket glädje. Inte nog med att vi får hjälp med att förbereda det som behövs för våra mässor, men vi får även mycket positiv energi från personalen. Front Row är företaget som ger det lilla extra. Fantastisk service och fantastisk personal!

Tor Erik Totland, Business Development Manager Nordics på Ewellix

Projektledning

Är det första gången du ska delta på en mässa? Då är det skönt ha ett jordnära team som känner till alla utmaningar du står inför.

Första steget tillsammans är att lära känna dig, ditt företag och ditt varumärke. Vi pratar om den mässa du ska delta på, vad du har för önskemål och krav på din monter samt hur din budget ser ut.

Därefter ger vi dig förslag på passande produkter och material så att vi tillsammans kan fatta beslut som stämmer överens med dina mål och de känslor du vill ha under ditt mässdeltagande.

Är du en erfaren utställare? Då kanske du mest av allt vill känna tryggheten med att vara i händerna på proffs. Att du kan lita på att din monter kommer se ut som det ska och att du får den hjälp du behöver.

Oavsett vem du är, om vi samarbetar på distans eller på plats, så hjälper vi dig hela vägen!

Ritning & Skisser

Som utställare ser du ju möjligheten att träffa potentiella kunder, stärka existerande relationer eller introducera en ny produkt på mässan.

Låt oss hjälpa dig skissa fram den perfekta mässmontern utifrån de önskemål och drömmar du har med just ditt mässdeltagande. Givetvis kan vi arbeta utifrån ritningar du själv tagit fram.

Tillverkning

Tack vare ett brett nätverk av samarbetspartners som utför sina arbeten med passion och fantasi, kan vi producera i princip vad som helst utifrån dina behov.

Genomförande

Du ska känna dig trygg och stolt över din mässmonter. Att den ser ut som du föreställt dig och att du fått den hjälp du behöver.

Våra monterbyggare har lång erfarenhet, kommer alltid rena och fräscha, och ger dig bästa service.

Vi ser till att allt är på plats och skinande rent – alltid med ett glatt humör!

Monterinredning

Stick ut på mässan med rätt monterinredning! Vi har bardiskar, produktdisplayer, ståbord, ja, allt du behöver för att kunna inreda en framgångsrik mässmonter.

Cloche Front Row Exhibitions

Varje företag har sin unika stil. Vilken är din?

Inspirerande, professionella och innovativa

Efter första mötet med Front Row var valet enkelt! Här har vi ett gäng med härlig energi och lång erfarenhet. Från dag ett har ni visat hur kompetenta, proffsiga och pålitliga ni är. Ert engagemang, positivism och professionalitet har gjort det både oerhört roligt och enkelt att jobba tillsammans. Vi ser fram emot många mer samarbeten i framtiden!

Sara Jonsson Communication Manager, Prototal Industries

Sara Jonsson Testimonial Communication Manager Prototal Industries www.frontrowex.se

Bättre blir det inte

Vi värdesätter stort Front Row's förmåga att tänka utanför boxen och deras eget nätverk har gett oss många monterlösningar, som från början kändes omöjliga. Peo’s engagemang, ihärdighet och positivism har gjort vårt samarbete enkelt, stimulerande och fantastiskt roligt. Hans delaktighet och ständiga ’stand by’ under mässan har varit till mycket stor hjälp för oss.

Barbro Berggren Marketing & Communication Director, DS Smith

Barbro Berggren Marketing and Communication Manager DS Smith

Jordnära och vet vad de gör

Front Row är ett fantastiskt team att jobba med och finns där från början till slut! Jordnära och vet vad de gör. Vi är ett Malmöföretag som hade mässa i Göteborg och kunde lita på att Front Row gänget fanns där för oss i alla lägen trots att vi själva inte var på plats innan mässan öppnade.

Linda Andersson Scandinavian Marketing Manager, Camozzi Automation AB

Linda Andersson Scandinavian Marketing Manager Camozzi

Vi är i händerna på proffs

Forankra och Front Row har gjort många mässor tillsammans. Vi uppskattar den trygghet det innebär att veta att vi är i händerna på proffs och att ni är med oss genom hela projektet. Och viktigaste av allt – det är enkelt och kul att arbeta med er!

Annette Dahlemar Marketing & Communication Manager, Forankra AB

Annette Dahlemar Forankra AB Front Row Exhibitions

Fantastisk service och fantastisk personal

Att arbeta med Front Row ger oss mycket glädje. Inte nog med att vi får hjälp med att förbereda det som behövs för våra mässor, men vi får även mycket positiv energi från personalen. Front Row är företaget som ger det lilla extra. Fantastisk service och fantastisk personal!

Tor Erik Totland Business Development Manager Nordics, Ewellix

Tor Erik Totland Ewellix Testimonial Front Row Exhibitions

Ett fyrverkeri av innovativa idéer

Att arbeta med Front Row Exhibitions är som ett fyrverkeri av innovativa idéer, skratt, och en dans som för oss fram till en inspirerande monter. Jag saknar verkligen detta och hoppas att vi snart kan ses igen för en ny, spännande monter!

Jörgen Wingårdh f.d. Key Account Manager, Ewellix

Jörgen Wingårdh

Communication works so well!

I'm very pleased with how our cooperation with Front Row Exhibitions went at Vitalis. The communication with Front Row worked so well!

Tiia Kokkomäki Marketing Coordinator, Medanets

Tiia Kokkomäki Medanets Testimonial
1
BLIVIT MAMMA
1
RENOVERAR GITARRER
2
TALAR ITALIENSKA
2
SPELAR TENNIS
Med världen som

Inspiration

För att utvecklas och hålla koll på trenderna är resandet en viktig del i vårt arbete. Det finns massor att lära bara genom att titta på andra företag och iaktta människor vare sig det är på en mässa, flygplats, i en butik, eller helt enkelt på gatan. Allt eftersom världen förändras, förändras också människors beteenden och den inspirationen vill vi förmedla till dig som kund.

Street Style Jil Sander Milano Fashion Week 2016 September Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com
Milano

Milano Fashion Week

Florens

Pitti Uomo Herrmodemässa

Milano

Milano Fashion Week

Florens

Pitti Uomo Herrmodemässa

Modeveckan NYFW Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com
New York

New York Fashion Week

Florens

Pitti Uomo Herrmodemässa