FRONT ROW EXHIBITIONS

MÄSSMONTRAR. MONTERSERVICE. EVENT.
SEDAN 1978
HÄNG MED OSS PÅ
info@frontrowex.se
+46 705 92 00 77
Front Row Exhibitions Kontakta Oss

Pitti Uomo 2017 – Konsten att Följa en Trend men Ändå Vara Unik

Gerold Brenner & Ray Morrison Style Pitti Uomo Modemässa Florence June 2017 Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com

Pitti Uomo 2017 – Konsten att Följa en Trend men Ändå Vara Unik


Det är ingen hemlighet att italienarna har ett gott öga för design. Oavsett om de gör mode, möbler, eller mat så är de alltid snäppet vassare! Även när det kommer till skägg. Men innan vi ger dig vår trendspaning från 92:a upplagan av Pitti Uomo, kanske du undrar:

Vad är Pitti Uomo?

Pitti Uomo är världens viktigaste modemässa för herrkläder och accessoarer, som årligen äger rum i Florens under januari och juni. Hit kommer en unik blandning utav människor och utställare, såväl etablerade som nykomlingar i branschen. Den håller till i konferenscentret Fortezza da Basso som är en majestätisk fästning från 1400-talet. Det kan låta klyschigt, men vi älskar kontrasten mellan det gamla och moderna!

Pitti Uomo Modemässa Florence June 2017 Photography Annika Lagerqvist_www.annikasomething.com

En hårresande trend

Med det sagt, så var skägget den mest trendiga accessoaren under Pitti Uomo’s juni mässa. Å andra sidan blev det tydligt att ett vältrimmat skägg inte längre räcker till för att sticka ut. Men vissa hade lyckats skapa en unik look med hjälp av sina tatueringar eller längd och färg på skägget (du ser alla varianter på bilderna längre ner.) Du kanske t.o.m. inspireras till att testa en ny stil?

Så varför besöker vi som mässföretag Pitti Uomo?

En stor anledning till att vi på Front Row Exhibitions älskar att besöka de italienska mässorna, är just för att det får oss att reflektera över saker som de ovan….Och för att äta Margherita pizzor i världsklass förstås! Pitti Uomo fick oss inte bara att tänka till över trenderna hemma i Sverige, vi ställde oss även frågan: Hur kan vi hjälpa dig som kund att lyfta ditt varumärke till nästa nivå? Precis som männen på Pitti Uomo behöver göra under varje mässa för att attrahera uppmärksamhet.

Hur ser trenden ut i din bransch?

Att vara “moderiktig” även i mässbranschen är kanske inte så svårt, men att dessutom vara unik kräver både självkänsla och självförtroende. Hur ser trenden ut i din bransch? Behöver du en knuff i rätt riktning, ja kanske till och med helt ny riktning? Vi spånar gärna idéer tillsammans med dig!

Carlos Costa Pitti Uomo Modemässa Florence June 2017 Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com

Carlos Costa

Graziano Di Cintio Pitti Uomo Modemässa Florence June 2017 Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com

Graziano Di Cintio

AirDP Style och Gerold Brenner

Pitti Immagine Pitti Uomo Modemässa Florence June 2017 Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com

Front Row Exhibitions Pitti Immagine Pitti Uomo Modemässa Florence June 2017 Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com

Emanuele Bonomini & Mario Porrovecchio Pitti Uomo Modemässa Florence June 2017 Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.comEmanuele Bonomini och Mario Porrovecchio

Alberto Scaccioni, Felice Vitale och Mauro Del signore

Pitti Uomo Modemässa Fortezza da Basso Florence June 2017 Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com

Pitti Uomo Modemässa Florence June 2017 Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com


Pitti Uomo Modemässa Florence June 2017 Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com

Pitti Uomo Modemässa Florence June 2017 Photography Annika Lagerqvist www.annikasomething.com

Kan inte du heller få nog av Italien? Hoppa då på vespan och häng med oss till Milano och världsutställningen här.