FRONT ROW EXHIBITIONS

MÄSSMONTRAR. MONTERSERVICE. EVENT.
SEDAN 1978
HÄNG MED OSS PÅ
info@frontrowex.se
+46 705 92 00 77
Front Row Exhibitions Kontakta Oss

Jordnära och vet vad de gör

Front Row är ett fantastiskt team att jobba med och finns där från början till slut! Jordnära och vet vad de gör. Vi är ett Malmöföretag som hade mässa i Göteborg och kunde lita på att Front Row gänget fanns där för oss i alla lägen trots att vi själva inte var på plats innan mässan öppnade. 10/10.

Linda Andersson Scandinavian Marketing Manager, Camozzi Automation AB

Linda Andersson Scandinavian Marketing Manager Camozzi

Montern blev mycket mer levande!

Montern blev mycket mer levande med LED-baren. Vi kommer absolut att använda den igen då det inte finns något liknande att hyra. Kontakten med Front Row fungerade superbra med snabba och utförande svar på de frågor vi hade. Även jättetrevligt att de kikade in i montern under mässans uppbyggnad.

Helena Hedbom Marketing Coordinator, Sulzer

Helena Hedbom Marketing Coordinator Sulzer

Vi är i händerna på proffs

Forankra och Front Row har gjort många mässor tillsammans. Vi uppskattar den trygghet det innebär att veta att vi är i händerna på proffs och att ni är med oss genom hela projektet. Och viktigaste av allt – det är enkelt och kul att arbeta med er!

Annette Dahlemar Marketing & Communication Manager, Forankra AB

Annette Dahlemar Forankra AB Front Row Exhibitions

Fantastisk service och fantastisk personal

Att arbeta med Front Row ger oss mycket glädje. Inte nog med att vi får hjälp med att förbereda det som behövs för våra mässor, men vi får även mycket positiv energi från personalen. Front Row är företaget som ger det lilla extra. Fantastisk service och fantastisk personal!

Tor Erik Totland Business Development Manager Nordics, Ewellix

Tor Erik Totland Ewellix Testimonial Front Row Exhibitions

Ett fyrverkeri av innovativa idéer

Att arbeta med Front Row Exhibitions är som ett fyrverkeri av innovativa idéer, skratt, och en dans som för oss fram till en inspirerande monter. Jag saknar verkligen detta och hoppas att vi snart kan ses igen för en ny, spännande monter!

Jörgen Wingårdh f.d. Key Account Manager, Ewellix

Jörgen Wingårdh

Communication works so well!

I'm very pleased with how our cooperation with Front Row Exhibitions went at Vitalis. The communication with Front Row worked so well!

Tiia Kokkomäki Marketing Coordinator, Medanets

Tiia Kokkomäki Medanets Testimonial

Tack för att ni alltid finns där

Tack för att ni är så bra att jobba med. Ni finns alltid där och hjälper när man som mest behöver det som mest, det är så skönt!

Anna Ek MATCHi

Testimonial Anna Ek MATCHi Front Row Exhibitions

Best service one can ask for

Thank you Front Row Exhibitions for the tables, chairs and the BEST service one can ask for at Passion för Mat 2020.

Melissa Masembe Fairvanilla

Allt fungerade utmärkt

Aldrig varit med om liknande service på en mässa. Jag är helt säker på att vi inte skulle fått samma exponering på Automässan 2020 utan Front Row Exhibitions. Lätt att ta kontakt och fråga om offert samt mycket bra dialog inför och under mässan. Allt fungerade utmärkt!

Imad Doudar Däckline, Imaz Wheels

Ger det lilla extra

Mycket personliga och trevliga! Uppskattar det lilla extra som de personliga telefonsamtalen då allt annat sker digital idag. Eller att det stod kaffe och en vattendunk till kaffebryggaren när vi kom till vår monter på Automässan 2020. Keep up the good work!

Fredrik Jansson Blika AB Indeco

Allt bara fungerar

Man kan alltid lita på Front Row! En mässpartner som är bra på att ta snabba beslut och lätta att få kontakt med. Allt bara fungerar.

Anders Wineteg SKF Motion Technologies

Anders Wineteg SKF Motion Technologies

Service och stenkoll

Hade vi inte fått jobba med Front Row Exhibitions under Scanpack 2018 hade vi saknat servicen de ger! De fokuserar på att alla ska trivas och har stenkoll på allt.

Barbro Berggren DS Smith Packaging

Idérika problemlösare

Ärliga, pålitliga, och service-minded. Front Row är väldigt trevliga, idérika problemlösare! Vi var jättestolta över vår monter på Mobile World Congress i Barcelona.

Lisa Törsäter Gapwaves

Lisa Törsäter Gapwaves AB