FRONT ROW EXHIBITIONS

MÄSSOR. UTSÄLLNINGAR. EVENT.
SEDAN 1978
HÄNG MED OSS PÅ
peo@frontrowex.se
+46 705 92 00 77
c
Image Alt

Fotografering

Foton

Till Din Hemsida och Sociala Medier

Förutom att Annika sköter all administration här på Front Row Exhibitions, har hon även tagit det flesta av fotona du ser här på hemsidan och i våra sociala medier. Annika har alltid haft en passion för fotografering och människor, och har bl.a haft fotouppdrag på Fashion Week i Milano. Behöver du bilder till ditt företags hemsida eller sociala medier? Kontakta oss! Du hittar mer fotoinspiration på www.annikasomething.com och på Instagram under @annikasomething.

Förstärk Ditt Företags Varumärke med Bra Bilder

Hur får du människor att stanna upp och faktiskt läsa det du vill förmedla på din hemsidan och i sociala medier? Det enkla svaret är bilder. På Instagram får Annika ofta kommentarer om hur hennes foton förmedlar känslor och hur de förstärker berättelsen bakom inlägget. Inte minst har hennes bilder genererat nya kunder till Front Row Exhibitions. Med andra ord: bilder är lika viktiga som allt annat innehåll på din hemsida - om inte viktigare!

Copyright

Licensiera bilder

Precis som i tryckt media, är våra bilder upphovsrättsskyddade. Har du ett företag, ett online magasin, en blogg, eller liknande och är i behov av foton med högkvalité? Tveka inte att fråga oss om licensiering.