FRONT ROW EXHIBITIONS

MÄSSMONTRAR. MONTERSERVICE. EVENT.
SEDAN 1978
HÄNG MED OSS PÅ
info@frontrowex.se
+46 705 92 00 77
Front Row Exhibitions Kontakta Oss
Gör inte det här som utställare på mässan Framgångstips Front Row Exhibitions www.frontrowex.se

3 viktigaste sakerna att tänka på när du står i din monter på mässan

Detta inlägget tar 2 min att läsa och är skrivet av Annika 


“STÖR MIG INTE!” skulle du ju aldrig säga till någon som kommer fram till din monter, eller hur? Men är du medveten om vad du säger med ditt kroppsspråk? För tyvärr ser vi ofta utställare hänga med mobilen över ett ståbord eller äta sin lunch i montern med ett kroppsspråk som signalerar just “stör mig inte.”

People will never forget how you made them feel

Så precis som du sätter upp mål för ditt mässdeltagande, lägg lika mycket omsorg på hur du vill få besökaren att känna. För det är ju så, att det första intrycket jag får av dig är också det jag får av ditt företag.

Men hur bör du då agera när du står i din monter?

Hur du bör agera som utställare på mässan Gapwaves

Här ger vi dig våra 3 bästa och beprövade tips

1. Stoppa ner mobilen i fickan

Meddela dina nära och kära vilka dagar du ställer ut och att du inte kan ta samtal under mässans öppettider. Om du absolut måste, se till att ni är tillräckligt många som jobbar i montern så att du har möjlighet att gå undan.

2. Ät din lunch avsides

Ha någon som kan avlösa dig så du kan äta din lunch i lugn och ro, det är trevligare för både dig och dina besökare. Dessutom gör det under för din mentala energi att få gå undan en stund under långa mässdagar.

3. Le, stå upp och sträck på dig

Du vet aldrig vem som tittar. Så le och visa med ditt kroppsspråk att det här betyder något för dig – att du är intresserad av att möta nya bekantskaper. Och ha alltid någonting att bjuda på. Hur många nya relationer har inte startat över just en fika?

Hur du bör agera som utställare på en mässa

Abbe Asovic på HP Sverige kan det här med hur man bör agera i sin monter

Till sist; det spelar ingen roll om du är ett litet företag med en mindre monter som ställer ut bland stora, starka varumärken. Vill du bli sedd, se då till att få andra att känna sig sedda! Ganska självklart, eller hur?!

Så tumma nu inte på dessa enkla förändringar. Utan se framför dig alla underbara människor du kommer att möta och göra affärer med på mässan 😀